Om Zomna

Om du fortfarande är lite osäker på att gör ett större köp på nätet av en återförsäljare som du inte vet så mycket om så är detta sidan för dig. Här kommer du att kunna hitta mer information om Zomna och förhoppningsvis så kommer du inte känna att detta är ett okänt företag mycket längre.

Zomna är en del utav företaget Henor AB som har funnits på marknaden sedan 2005. Zomnas grundare, som är en certifierad massageterapeut, arbetar dagligen med människor med nack- och ryggproblem vilket var anledningen till att han bestämde sig för att grunda Zomna. Han ville helt enkelt ge människor med dessa problem en chans att sova gott till ett billigt pris. Men bara för att Zomna grundades på denna idé så betyder det självklart inte att du som inte har problem med din rygg och nacke inte ska kunna njuta av alla de förklassiga produkter som Zomna erbjuder sina kunder. Förutom bädd- och kombimadrasser så hittar du också anatomiskt utformade kuddar, resemadrasser och madrasskydd hos denna nätbutik. Så egentligen spelar det ingen roll vad du vill köpa för Zomna har allting som du kan tänkas behöva för att få en bra sömn.

Om du fortfarande har några frågor eller funderingar så kan du kontakta Zomna genom att slå dem en signal på 08 55 11 11 15. Om du går in på kontaktsidan, så kan du också fylla i och skicka in ett frågeformulär.