Kombimadrasser

Om du har klickat dig runder på vår hemsida så har du säkert kunna läsa mer om de bäddmadrasser som vi erbjuder och varför det är en smart idé att faktiskt välja Zomna istället för någon av dess konkurrenter. Men du har kanske också märkt att en bäddmadrass inte låter som den typ av madrass som du behöver. Vad du letar efter är kanske en kombimadrass och självklart så kommer du att hitta allting som du behöver veta om dessa madrasser här.

Till skillnad från en bäddmadrass så är en kombimadrass redan en komplett säng. Allt du behöver är en sängstomme och sedan är det bara att sova. De kombimadrasser som vi rekommenderar har ett topp lager som är gjort utav formgjutet viskoelastiskt skum, samma material som används för att göra bäddmadrasserna. Men till skillnad från de madrasserna så har kombimadrassen och en bas lager som är gjort utav polyuretan. Alla konkurrenter använder sig av lim för att få ihop dessa två lager men inte de madrasser som vi rekommenderar. Istället så gjuts dessa två lager ihop vilket gör livslängden på madrassen längre och det gör också så att madrassen bli skönare att sova på.

När du försöker välja mellan en kombimadrass och en bäddmadrass så kan det kanske kännas svårt men egentligen så behöver du bara fundera på några få saker. Först och främst så passar en bäddmadrass alltid bättre på ett hårt underlag och en kombimadrass gör sig bättre på ett mjukare underlag eftersom denna madrass är tjockare. Om du bestämmer dig för att köpa en bäddmadrass när du har en mjuk och utsliten sängstomme så kommer du snabbt att märka att det inte blir särskilt bekvämt och att det hade varit en bättre idé att lägga ut lite extra pengar på en kombimadrass.

På vår hemsida så kan du också hitta mer information om resemadrasser och självklart så kan du också läsa mer om den så kallade PCM teknologin.