Fördelar med Zomna

När man ska bestämma sig för att använda sig av en återförsäljare som erbjuder dig en bäddmadrass av hög kvalitét så är det aldrig särskilt enkelt att välja rätt. Men om du bestämmer dig för att använda dig av Zomna så är chansen att du blir besviken på ditt köp väldigt liten. Men varför ska du egentligen välja just Zomna framför alla de andra företag som konkurrerar på samma marknad?

Om du väljer att köpa din nya bäddmadrass hos Zomna så kommer du att kunna köpa otroligt billiga madrasser. Zomna kan erbjuda dig som kund bäddmadrasser som är upp emot hälften så billiga i jämförelse med priserna hos deras konkurrenter. För att Zomna är en nätbutik, och att de har valt att ta bort så många mellanhänder som möjligt, så kan de se till att pressa ner priserna ordentligt. Men bara för att Zomna har låga priser så betyder inte det att du inte kommer att köpa en madrass av hög kvalitét när du handlar hos detta företag.

När du bestämmer dig för att handla hos Zomna så kommer du att köpa en bäddmadrass som är individuellt formgjuten utav viskoelastiskt skum. Att dessa madrasser är individuellt gjutna direkt från början och inte utskurna ut större block är väldigt ovanligt men det gör också att madrasserna blir bättre och att materialet inte förlorar några av sina egenskaper.

En stor fördel med att köpa din nya bäddmadrass hos Zomna är såklart det billiga priset men om du väljer detta företag så kan du också räkna med en snabb leverans av din nya madrass. Om du väljer Zomna så har du nästan alltid din bäddmadrass levererad inom fem arbetsdagar.

När du väljer Zomna framför deras konkurrenter så kommer du också kunna ta del utav väldigt bra garantier. När du handlar hos Zomna så kommer du till exempel alltid få en så kallad nöjd kund garanti. Detta betyder att om du av någon anledning skulle vara missnöjd med din nya madrass eller kudde så har du 30 dagar på dig att skicka tillbaka din vara. Om du skickar tillbaka din bäddmadrass inom 30 dagar så har du chansen att få en full återbetalning.

Men självklart så erbjuder Zomna inte bara en nöjd kund garanti utan hos dem så har du också en fabriksgaranti som gäller under inte mindre än tio år efter ditt köp. Du har möjlighet att utnyttja denna garanti för allting som kan klassas som ett fabriksfel. Om till exempel det formgjutna viskoelastiska skummet skulle få en markant insjunkning eller annat förändring så kan du få en helt ny bäddmadrass utan extra kostnad. Men denna garanti gäller inte om det bara sker en mindre förändring i mjukheten eller hårdheten av madrassen.